Openingstijden

Bakkertje Deeg, Den Contente Mensch, BroodDesign, Bella Luna

In het eeuwenoude Heusden vindt u op de Botermarkt de winkel van Bakkertje Deeg. De eigenaren van de bakkerij, Lucas en Jolanda Vermeulen, hebben sinds 1990 Bakkertje Deeg hier gevestigd. Lucas komt uit een echte bakkersfamilie: al 4 generaties zorgt de familie Vermeulen voor hoge kwaliteit bakkersproducten in Brabant en omstreken.

Sinds 2009 is Bakkertje Deeg uitgebreid met een prachtige lunchroom in Oud-Hollandse stijl. Lucas Vermeulen en de andere bakkers, bakken voorin het pand met de authentieke vloeroven de hele dag door verse broden. Aangevuld met allerlei andere lekkernijen kunt u in een ontspannen sfeer winkelen. Achterin Etablissement Den Contente Mensch vindt u Oma’s Keuken. Hier worden de lekkerste broodjes en de heerlijkste gerechten gemaakt, uit Oma’s receptenboek. Ook vindt u hier een extra eetkamer, voor een besloten vergadering, lunch, familiebijeenkomst of om een van de workshops te volgen.

Naast Bakkertje Deeg en Den Contente Mensch is Lucas Vermeulen ook de drijvende kracht achter ‘BroodDesign’ en ‘Bella Luna’. BroodDesign producten zijn speciaal voor de horeca, maar enkele speciale broodcreaties zijn ook in onze winkel te verkrijgen. Voor verschillende restaurants, cateraars en traiteurs worden er unieke producten ontwikkelt. Op www.brooddesign.nl kunt u hier meer over lezen.

Bella Luna is een lijn Italiaanse desembroden. Desembrood is een speciaal soort brood, dat op geheel natuurlijke wijze tot stand komt. Door natuurlijke gisten kan het brood rijzen, waardoor een heerlijk, knapperig brood ontstaat. Met toevoeging van olijven, vijgen, dadels, noten en rozijnen zijn dit extra speciale lekkernijen. Kijk op www.bellalunadesem.nl voor meer informatie over dit bijzondere broodsoort.

We heten u graag welkom in ons pand op de Botermarkt 13 in Heusden, voor deze en veel meer speciale en smakelijke broden!Bakkertje Deeg, De Contente Mensch en Brooddesign, Botermarkt 13, 5256 AV Heusden. Telefoon 0416 661460 info@bakkertjedeeg.nl www.bakkertjedeeg.nl

Copyright © 2009–2018 Bakkertje Deeg Heusden | Ontwerp & bouw: Internet-Meesters Nieuwkuijk (WEB-Direct)