Openingstijden
Brute Bertus

De Contente Mensch

Klik op het boek om de menukaart te zien

Den Contente Mensch

Welkom, u bent in Etablissement Den Contente Mensch, dé zelfbediening eet- en drinkgelegenheid van Bakkertje Deeg, waar nostalgie de boventoon voert. Geopend op maandag-vrijdag van 8.30u tot 18.00u en zaterdag en zondag van 8.30u tot 17.00u

Wij kunnen al uw eetmomenten van de hele dag invullen: ontbijt, lunch, diner, maar ook koffie, gebak of lekker snacken.

Assortimentsboek

Neemt u gerust een kijkje in dit assortimentsboek (deze ziet u ook aan de linkerkant van deze pagina) en laat u verleiden door al het lekkers daar beschreven. Komt u vervolgens met uw keuze naar Oma’s keuken, achterin Etablissement Den Contente Mensch!
Bij Oma’s keuken krijgt u uw keuze meteen mee. Zoekt u een mooi plekje en genietend van lekker eten en drinken maar ook van het nostalgisch uitzicht. Zeker voor de wat ouderen, één feest der herkenning! Wanneer u voldaan bent, kunt u uw dienblad in de daarvoor bestemde afruimkasten plaatsen.
Wij danken u alvast voor uw komst en graag tot ziens.

Ontbijt service

Bakkertje Deeg maakt elke morgen een heerlijk vers ontbijtje voor u! Het is ook mogelijk om met een grote groep, bijvoorbeeld met uw fiets- of wandelclub, bij ons met een goede start te beginnen. Laat van te voren even weten met hoeveel mensen u komt en wij staan voor u klaar! Er is keuze uit 3 verschillende ontbijten:

ONTBIJT (1)

Bakkertje Deeg granen ontbijt met muesli of cruesli, met door u gekozen granen en zaden en verse boeren yoghurt. EUR 5,00 p.p.

ONTBIJT (2)

Croissant, koffie of thee, broodje ham of kaas. EUR 6,50 p.p.

ONTBIJT (3)

Croissant, koffie, thee of jus d'orange, broodje ham of kaas, gebakken ei met brood. EUR 13,50 p.p.

Lunch service

Wij bieden verschillende lunch arrangementen aan. Zie voor meer informatie 'Arrangementen'. De luncharrangementen hoeven niet altijd van te voren gereserveerd te worden. Voor een redelijk prijsje kunt u al van een heerlijke lunch bij ons genieten! Ook een lunch is te reserveren voor grote groepen. Als pitstop of om gewoon lekker tussendoor te smullen. Laat wel even weten met hoeveel mensen u komt.

Brute Bertus

Zoals u ziet heeft Brute Bertus, onze kanarievogel, ook een mooi plaatsje op Den Contente Mensch pagina gekregen. En u hoort hem hier op deze pagina zijn inmiddels beroemde lied voor u zingen.Bakkertje Deeg, De Contente Mensch en Brooddesign, Botermarkt 13, 5256 AV Heusden. Telefoon 0416 661460 info@bakkertjedeeg.nl www.bakkertjedeeg.nl

Copyright © 2009–2018 Bakkertje Deeg Heusden | Ontwerp & bouw: Internet-Meesters Nieuwkuijk (WEB-Direct)