Openingstijden

Bella Luna

Tijd is bij de bereiding van onze Bella Luna desembroden een essentieel onderdeel. In een wereld die steeds sneller gaat, nemen wij de tijd om ons deeg de rust te geven die het verdiend. Met een passie voor smaak en werkend volgens een aloud bakproces, ontwikkelt Bella Luna een assortiment desembroden met een geweldige smaakbeleving. De lange rijpingstijd van 6 tot 12 uur zorgt er voor dat het deeg zich maximaal kan ontwikkelen en waarbij het bakproces die lekkere karakterestieke korst geeft.

Mede door Bella Luna's unieke beheersing van de desemcultuur zijn wij in staat constante producten te leveren.

 

Meer informatie over de Bella luna producten:

 

Bella Luna Panino Oliva

Halfgebakken desembroodje met een Italiaans karakter op basis van tarwedesem.

 

 

Bella Luna Oliva

Halfgebakken desembrood met een Italiaans karakter op basis van tarwedesem.

 

 

Bella Luna Panino Siena

Halfgebakken volkoren desembroodje met dadels, vijgen, walnoten, rozijnen met een Italiaans karakter op basis van tarwedesem.

BL siena

 

Bella Luna Siena

Halfgebakken volkoren desembrood met dadels, vijgen, walnoten, rozijnen met een Italiaans karakter op basis van tarwedesem.

 

 

Bella Luna Panino Bianco

Halfgebakken desembroodje met een Italiaans karakter op basis van tarwedesem. Door het lange rijsproces van meer dan 24 uur een zeer krokante korst en karakteristieke smaak en kauweigenschappen.

BL bianco

 

Bella Luna Bianco

Halfgebakken volkoren desembroodje met een Italiaans karakter op basis van tarwedesem. Door het lange rijsproces van meer dan 24 uur heeft dit brood een zeer krokante korst en een karakteristieke smaak en kauweigenschappen. De ‘Bianco’ is herkenbaar aan zijn kastanjekleurige korst en volle, ronde smaak.

 

 

Bella Luna Panino Grano

Halfgebakken volkoren desembroodje met een Italiaans karakter op basis van tarwedesem. Heerlijk gezond brood met handgeschept zeezout als smaakmaker.

BL grano

 

Bella Luna Grano

Halfgebakken volkoren desembroodje met een Italiaans karakter op basis van tarwedesem. Brood voor ieder moment van de dag. Heerlijk, gezond, met handgeschept zeezout als smaakmaker.

 

 

Bella Luna Lungo

Halfgebakken stokbrood met een Italiaans karakter op basis van tarwedesem. Door het lange rijsproces van meer dan 24 uur ontstaat een zeer krokante korst en karakteristieke smaak. Dit brood heeft dan ook de volle smaak van tarwe-rogge desem.

 

 

 

 

 

 

 Klik hier om naar de vorige pagina te gaan

Bakkertje Deeg, De Contente Mensch en Brooddesign, Botermarkt 13, 5256 AV Heusden. Telefoon 0416 661460 info@bakkertjedeeg.nl www.bakkertjedeeg.nl

Copyright © 2009–2018 Bakkertje Deeg Heusden | Ontwerp & bouw: Internet-Meesters Nieuwkuijk (WEB-Direct)