Openingstijden

Banket

Alle Specialiteiten maken we in eigen huis:


Heusdense koek:

Ons eigen innovatieve koekontwerp met een vulling van chocoladedruppels, rozijnen, gekonfijte sinaasappelschillen, gemixte gebrande noten. Bovenop is de koek afgewerkt met noten en kandijsuiker. Eventueel verkrijgbaar met een koekboekje met mooie koekverhalen en koekhistorie, verpakt in een mooi blik. Daar kun je mee thuis komen! Dit is tevens ook leuk als cadeau, is weer eens wat anders dan een bos bloemen!  Eventueel op aanvraag ook een Engelse versie van het koekboekje.

 

- Roombotercake:

Een echte boeren cake volgens geheim recept. Uiteraard bereid met echte boter. Die moet je gewoon proeven..

 

- Roomboter kaneel cake:

Deze cake heeft dezelfde lekkere roombotersmaak, maar is verrijkt met suikerparels met een laagje kaneel!

 

- Gevulde koek:

En niet zomaar een gevulde koek. Deze luxe koek heeft een vulling van spijs en is bestrooid met amandelschaafsel. Een beetje krokant van buiten, maar heerlijk zacht en zoet van binnen!

-  Brabantse Eierkoek:

Door ons heel speciale recept, is dit een heel grote, maar luchtige koek en heerlijk zacht om te eten. Lekker op elk moment van de dag!

- Kaneel eierkoek:

Houd u van lekker zoet? Proef dan onze kaneel eierkoeken. Deze zijn net zo speciaal als de gewone eierkoeken, maar hebben een heerlijke zoete twist!

- Schuimknotsen:

Een knapperige en luchtige knots, gemaakt van eiwit en suiker.


- Speculaasje:

Een heerlijk koekje, met veel liefde bereidt volgens traditioneel recept.


- Oma's appeltaartje:

Een taartje van deeg, gevuld met zoete stukjes appel. Doordat dit eenpersoonstaartje gebakken is op Oma's wijze, is het een echte verrassing!


- Appelflap en kersenflap:

Proef de heerlijke bladerdeegflappen van Bakkertje Deeg. Gevuld met stukjes appel of kersen en gedecoreerd met knapperige zoete suikerkristallen.


- Appelbol:

Bereidt volgens hetzelfde recept als de appelflap, maar dan in een bol. Lees: nog meer suikerkristallen!!

 

Dit is maar een kleine greep uit ons assortiment, voor het volledige assortiment komt u zelf kijken en proeven in onze winkel.Klik hier om naar de vorige pagina te gaan

Bakkertje Deeg, De Contente Mensch en Brooddesign, Botermarkt 13, 5256 AV Heusden. Telefoon 0416 661460 info@bakkertjedeeg.nl www.bakkertjedeeg.nl

Copyright © 2009–2018 Bakkertje Deeg Heusden | Ontwerp & bouw: Internet-Meesters Nieuwkuijk (WEB-Direct)